Villa Lodola

 
η βιο-οικολογική οδός στα καλλυντικά
Η πρώτη επαγγελματική σειρά προϊόντων περιποίησης για μαλλιά και σώμα
με βιολογικά και οικολογικά πιστοποιητικά


Περί αποστολής και παραλαβής - Περίληψη Όρων Χρήσης
Ταυτότητα
Το VillaLodola.gr και η DiCOαγορά είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της DiCO Professional Welfare Solutions όπου διατίθενται μεταξύ άλλων τα υψηλής ποιότητας βιο-οικολογικά προϊόντα περιποίησης Villa Lodola.

Τιμολόγηση, έξοδα αποστολής
Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνoυν τον Φ.Π.Α. Τα έξοδα αποστολής είναι 5? για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Παραγγελίες άνω των 35? αποστέλονται δωρεάν.

Πληρωμή
μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής (Visa, Mastercard ή American Express) ή με αντικαταβολή (τοις μετρητοίς με την παράδοση). Στην περίπτωση αντικαταβολής, ο Πελάτης χρεώνεται με 2 Ευρώ επιπλέον (πληρώνονται στην παράδοση μαζί με την εξόφληση της παραγγελίας).

τρόποι πληρωμής στο VillaLodola.gr

Ακύρωση ή τροποποίηση παραγγελίας
είναι δυνατή μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την DiCO και μόνο την ίδια ημέρα πραγματοποίησης της παραγγελίας (ή, σε περίπτωση αργίας, την επόμενη εργάσιμη).

Παρακολούθηση της παραγγελίας
γίνεται μέσω δύο μηνυμάτων e-mail, ένα μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας και ένα μετά την αποστολή της από την DiCO. Με το δεύτερο μήμυμα ολοκληρώνεται η σύμβαση εξ αποστάσεως.

Τρόπος και χρόνος αποστολής
Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται με ταχυμεταφορά μέσω ταχυμεταφορέα (courier), από 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες μετά την ημέρα της παραγγελίας, ανάλογα με την διεύθυνση προορισμού. Ωστόσο προσβλέπουμε σε αποστολή το συντομότερο δυνατόν, για να παραλάβετε την επομένη (εάν η παραγγελία έγινε πρωινές ώρες).

Επιστροφές
Σε περιπτώσεις λανθασμένης πώλησης και αποστολής με υπαιτιότητα της DiCO (όπως λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή), μπορείτε είτε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή εξ αρχής, ή να επιστρέψετε τα προϊόντα με χρέωση της DiCO την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής, ενημερώνοντας σχετικά τηλεφωνικώς ή μέσω email. Σε περίπτωση έγκαιρης επιστροφής, Η DiCO αναλαμβάνει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επεστραμμένων προϊόντων. Τα προϊόντα που επιστρέφονται για λόγους λανθασμένης πώλησης/αποστολής πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, άθικτα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό και καλύπτεται από την εγγύησή του, μπορείτε να το επιστρέψετε (στην αυθεντική συσκευασία του). Ενημερώστε πρώτα την DiCO και σε περίπτωση που η εγγύηση όντως ισχύει, η DiCO αναλαμβάνει την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων σας.
Εκτός από τις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, αλλαγές ή επιστροφές εφ' όσον η συσκευασία αποστολής έχει ανοιχτεί δεν είναι δυνατές λόγω της εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα.

Εφ' όσον ένα προϊόν δεν σας ικανοποίησε, ενημερώστε μας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς της DiCO.

Ασφάλεια Συναλλαγής
Η DiCO λαμβάνει όλα τα μέτρα για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας και το απόρρητο των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα στοιχεία αποστολής και το email του Πελάτη καταχωρούνται μέσω κρυπτογράφησης SSL και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή των παραγγελιών ή για δελτία τύπου εάν το επιλέξει ο Πελάτης. Oι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλούς χρεώσεως DeltaPAY της Alpha Bank με υψηλό επίπεδο ασφαλείας μέσω κρυπτογράφησης τελευταίας τεχνολογίας και βάσει των προδιαγραφών VbV (Verified by Visa).


Επικοινωνία με το VillaLodola.gr και την DiCO


θέματα παραγγελιών στο VillaLodola.gr / DiCOαγορά

τηλέφωνο/fax: 210 620 04 04
(διαθεσιμότητα: Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-16:00)


πληροφορίες προϊόντων, τεχνικά θέματα

τηλέφωνο/fax: 210 620 04 04
(διαθεσιμότητα: Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-16:00)


Προσφορές και Εκπτώσεις

Εκπτώσεις σε προϊόντα εμφανίζονται κάτω από την τιμή των προϊόντων με κόκκινο χρώμα. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές ισχύουν μέχρι απόσυρσής των, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ή/και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην εκάστοτε έκπτωση.


Οδηγός εκτέλεσης της παραγγελίας σας σε 4 βήματα

ΒΗΜΑ 1: επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε
Τοποθετήστε το προϊόν που θέλετε στον κάλαθο αγορών πατώντας το πλήκτρο «DiCOagora» που βρίσκεται κάτω από την τιμή του. Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τεμαχίων που επιθυμείτε, ή διαφορετικά προϊόντα.
Στον κάλαθο αγορών μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό τεμαχίων ή να διαγράψετε ένα προϊόν γράφοντας «0» στο πεδίο ποσότητας και πατώντας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ».
Στον κάλαθο αγορών πατήστε «ΠΛΗΡΩΜΗ».

ΒΗΜΑ 2: εγγραφείτε και εισαγάγετε τα στοιχεία σας
Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης: απλώς εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και πατάτε «ΕΓΓΡΑΦΗ» για να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε στην επιβεβαίωση (ΒΗΜΑ 3).
Εάν παραγγέλνετε για πρώτη φορά: Η διεύθυνση που δηλώνετε στην εγγραφή σας πρέπει να ταυτίζεται με την διεύθυνση αποστολής του προϊόντος. Εάν επιθυμείτε αποστολή σε διεύθυνση διαφορετική από την δική σας, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις».
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, αρκεί να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο «παρατηρήσεις» της εγγραφής.
Πατώντας «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ» ολοκληρώνετε την εγγραφή σας και σας ζητείται άλλη μία φορά η εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού σας για να προχωρήσετε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας.

ΒΗΜΑ 3: επιβεβαίωση αποστολής, επιλογή πληρωμής
Ελέγξτε εάν τα στοιχεία αποστολής είναι σωστά και πατήστε "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ".

ΒΗΜΑ 4: ολοκλήρωση παραγγελίας / πληρωμή
Π
ατήστε "ΠΛΗΡΩΜΗ" για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Θα ενημερωθείτε από την DiCO για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, θα ενημερωθείτε με ξεχωριστό μήνυμα.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

VillaLodola.gr
DiCO Professional Welfare Solutions
αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Villa Lodola
αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Kemon S.p.A.


Προσοχή
: ο ιστόχωρος VillaLodola.gr ανήκει στην DiCO Professional Welfare Solutions και διέπεται από τους Όρους Χρήσης τους οποίους καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά. Σκοπός αυτής της περίληψης είναι απλώς να διευκολύνει τον ενδιαφερόμενο δίνοντας μία γρήγορη, γενική εικόνα των όρων και ως εκ τούτου δεν δύναται υποκαταστήσει το πλήρες κείμενο των Όρων Χρήσης που μπορείτε να διαβάσετε στην κεντρική ιστοσελίδα της DiCO (πλήρες κείμενο Όρων Χρήσης).
Κάνοντας χρήση του VillaLodola.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος DiCOαγορά αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και τους Όρους Χρήσης.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Άπαντα τα εμπορικά σήματα προστατεύονται από το Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο περί Εμπορικών Σημάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή και αναδημοσίευση περιεχομένου, σχεδίων, γραφικών ή φωτογραφιών του ιστοχώρου χωρίς έγγραφη άδεια της DiCO Professional Welfare Solutions.
© Copyright Μάϊος 2012, DiCO Professional Welfare Solutions. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος. All rights reserved.
Αρχικός σχεδιασμός και υλοποίηση: DiCO Professional Welfare Solutions, τηλ. 210 6200404.
Πάροχος διακομιστή και υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοχώρου: Digitalbox
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 30η Μαΐου 2012. Τελευταία ενημέρωση: 11η Ιουνίου 2012.Addthis F
facebook
Η Villa Lodola στο Facebook
 
Βιο-Οικο-Θαυμαστές!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:
προσφορά Marrakesh!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:
προσφορά Ed Hardy!